Kreatív selyemfestés

koronak01

Üdvözöllek az oldalamon!

Collageblogmandalafesto-alapanyag-szett-1-45171

Kreatív szakemberként 15 éve, folyamatosan a ruházati szektorban dolgoztam kezdőként, majd vállalkozóként, és méretes ruhakészítéssel kezdtem el foglalkozni, szolgáltam ki a vendégeim, ahol és akinek gondot jelentett, és jelent, a konfekcióruházat méretezése.

Miután családot is kaptam az élettől, sok minden megváltozott körülöttem, és kerestem az újdonságokat. Folyamatosan képzem magam a mai napig, és gyűjtöm tapasztalataimat a textilek kreatív világában. Kíváncsiságom során találkoztam a selyemfestéssel, amely meg is ragadott hamar, és könnyen ötvözni tudtam szabászati ismereteimmel.

2006-os évben festettem selymet először mint kezdő, és azóta is képzem magam ezen a területen is. A technikákat később gyakorlással sajátítottam el, viszont a lelkem azonnal megfogta. Már akkor tudtam, hogy ez nekem való, örömmel tölt el, szívesen dolgozom vele. Az idő megadta a gyakorlás lehetőségét, és mindezt jó érzéssel, örömmel, jó kedvel. Ez az ami igazán fontos.

koronak01

Ajánlom figyelmedbe legújabb munkáimat…..

hoember-001
Hóember a padon

Több technikát is használtam a kép készítése közben. Először kontúrtechnikát alkalmaztam, vizes festéssel, majd 2.3. rétegben akvarelltechnikával folytattam.

mikulasvirag-003
Mikulásvirág

Aranyszínű kontúrral indítottam, majd vizes technikával több rétegben vittem fel a színeket. Aranyport szórtam a képre, varázslatos az ünnepek alatt!

teli-taj-003
Téli táj

A kontúrtechnika ezüst színű, majd színtelen kontúrral megadtam a kép főbb vonalait. Akvarell technikával finomítottam a kép látványán.

koronak01

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s